Techno in Ex Voto

voorhout n Zaterdag 16 november komen de techno geluiden je weer tegemoet in Ex Voto. De tweede editie Eclipse van Persuasion biedt sfeervolle tech/house . Zonsverduisterende techno gepaard met spectaculaire lichtshow die je zal verblinden! Tickets zijn € 15,- aan de deur. Online zijn ze € 11,50 te verkrijgen via www.ex-voto.nl . Ex-Voto is te vinden aan de Jacoba van Beierenweg 118b te Voorhout.


Zaterdagse Pubquiz voor jong en oud

voorhout n Op 23 november aanstaande staat de eerste Pubquiz op het programma waarbij o.a. de gemeenteperikelen aan de orde komen. De VVD heeft het voortouw genomen om de inwoners van Teylingen bij elkaar te brengen en hun nog meer bewust te maken over hetgeen er allemaal in Teylingen heeft plaatsgevonden en gaat plaatsvinden. Onderwerpen die ons dagelijks bezig houden. Deze quiz is niet aan leeftijd gebonden. De bedoeling is dat we zowel jong als oud bij elkaar brengen en onderling de strijd aangaan. En politieke kleur speelt op een avond als deze geen rol. Tenslotte zijn we allemaal Teylingers. Bent u ook zo betrokken bij Teylingen en heeft u ook zin in een ouderwetse zaterdagavond vol plezier, schrijf dan in met een team van maximaal 5 personen. Inloop vanaf 19.30 en aanvang 20.00 bij Boerhaave, Herenstraat 57 in Voorhout. Inschrijfgeld is €30 per team op de avond te voldoen. Meldt je aan via secretaris@vvdteylingen.nl met natuurlijk een zeer toepasselijke teamnaam.


Autisme; Hoe ga je om met Rouw, verlies en gemis?

sassenheim n De mantelzorgorganisaties uit de Duin en Bollenstreek organiseren samen met een groep ervaringsdeskundigen, Nederlandse Vereniging voor Autisme Zuid Holland, MEE, ZHN, het Centrum voor Jeugd en Gezin en de, jaarlijks vijf ontmoetingsbijeenkomsten Autisme. Niet alleen zijn deze bijeenkomsten interessant voor mensen met autisme en zijn of haar directe omgeving, maar ook voor professionals, scholen, gemeenten en andere belangstellenden. Het is een ontmoetingsplek en kenniscentrum voor iedereen. Donderdag 21 november vindt de laatste gratis bijeenkomst van dit jaar plaats in de Bernardus in Sassenheim met als thema : Rouw, verlies en gemis bij Autisme. Hilde Lemaire van Doen en Laten zal deze avond komen verzorgen. Het is de bedoeling dat het een interactieve avond wordt voor iedereen die persoonlijk of werk gerelateerd te maken heeft met autisme. Vanaf 19.30 uur is de inloop. Om 20.00 uur start het officiële gedeelte. Gedurende de pauze en aan het einde van de avond is er gelegenheid om tot ca. 22.00 uur de informatiemarkt te bezoeken. Vooraf aanmelden kan via de websiteagenda van Welzijn Teylingen; www.welzijnteylingen.nl of telefonisch via 0252 231805. Maar is niet verplicht.