| Foto: PR
| Foto: PR Foto:

Adventsconcert door het Haags Matrozenkoor

warmond n Op Zondag 8 december 2019 organiseert de Stichting Kerkelijk Erfgoed Warmond ( KEW ) zijn vierde en laatste matineeconcert van dit jaar in de Protestantse Kerk Warmond.

In de aanloop naar kerstmis zal het Haags Matrozenkoor dan optreden met begeleiding van het monumentale Lohmanorger met een gevarieerd programma geheel in de sfeer van de advent. Het Haags Matrozenkoor is een nationaal en internationaal bekend jongenskoor opgericht in 1928. In de afgelopen jaren trad het Haags Matrozenkoor koor internationaal op, en dit jaar voor het eerst ook in Warmond!
Het koor staat onder leiding van de dirigent Patrick Pranger en het orgel wordt bespeeld door Maciej Wierszcholowski. Als gebruikelijk vangt het concert aan om 16.00 uur en men is vanaf 15.00 uur welkom voor koffie of thee; Toegang € 12.50 ; kinderen t/m 15 jaar gratis. Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via de website : www.stichtingvriendenkew.nl en ook verkrijgbaar aan de deur. Protestantse Kerk Warmond ,Herenweg 82. Gratis parkeren achter de kerk via de Laan van Oostergeest.