Willem Janssen bij ruilmiddag AH-sportplaatjes

Warmond n Voetballer Willem Janssen is op zaterdag 14 december aanwezig bij de ruilmiddag voor sportplaatjes in de kantine van SV Warmunda. De FC Utrecht-speler komt langs om albums te signeren en de kinderen kunnen met hem op de foto. De ruilbeurs voor plaatjes van de Albert Heijn-actie is van 14.00 tot 16.00 uur. Kinderen die mokken en posters met hun eigen afbeelding besteld hebben, kunnen deze ook ophalen.


Kerstmarkt op plein bij de Pomp

Warmond n De kerstmarkt op het pleintje bij de Pomp is op zondag 15 december van 11.00 tot 16.00 uur. Er zijn twintig kramen met onder andere kerststukjes, kerstgroen, zilverwerk, tafellinnen en antiek glaswerk. Daarnaast zijn er ook kramen aan met artikelen om cadeau te geven. Kinderen van 7 tot 12 jaar mogen zelf kaarsen maken. Van 12.00 tot 13.00 uur spelen leerlingen van Margreet van Schie kerstliedjes.

Ook galerie Het Oude Raadhuis, organisator van de kerstmarkt, en galerie de Pomp zijn open van 11.00 uur tot 16.00 uur.


Kerstliedjes zingen in de Pancratiuskerk

Sassenheim n Samen kerstliederen zingen kan op zondag 15 december om 15.00 uur in de Pancratiuskerk (Hoofdstraat 188). Het koor Rutters Voice, onder leiding van Fabian Haggenburg, brengt liederen van John Rutter ten gehore. Ook zullen er een aantal kerstliederen meegezongen kunnen worden. Na afloop is er voor de bezoekers warme chocolademelk en kunnen zij de kerststallen tentoonstelling bezoeken.


Kerstsamenzang in Matthiaskerk

Warmond n Het Warmonds Schippertjeskoor zingt op zaterdag 21 december tijdens de traditionele kerstsamenzang in de Sint Matthiaskerk (Herenweg 78). De kerk wordt verlicht met honderden kaarsjes. Kinderen mogen een eigen muziekinstrumentje meebrengen om een aantal liedjes mee te spelen. De samenzang begint om 19.00 uur.