Nooit te oud voor hiphop

Sassenheim n Marente gaat weer starten met de cursus Hiphop. Op maandag 13 januari is het eerste beweeguurtje van 13.15 tot 14.15 uur in een ruimte aan de Menneweg 107. In deze cursus komen de hipste dansmoves voorbij. Een leuke, eigentijdse manier van bewegen en meteen balans- en krachtoefeningen doen. De cursus is voor alle 60-plussers die plezier hebben in lekker dansen en bewegen.

Van bouncen tot sidesteps en van schouder shakes tot moonwalks. In de cursus komen de hipste dansmoves voorbij. Onder leiding van een dansdocent van Sportief Plus kunnen deelnemers zich wekelijks uitleven op moderne beats. Goed voor de conditie, spieren en evenwicht. De cursus is geschikt voor alle 60-plussers die plezier hebben in dansen en bewegen en het leuk vinden om daar op een vernieuwende manier mee bezig te zijn. Hiphop heeft alles: het is een heel brede dansstijl waar iedereen z'n eigen vorm in kan vinden. Je blijft er geestelijk en lichamelijk vitaal bij. En het is nog gezellig ook.

Aanmelden

Marente Hiphop wordt aangeboden in twaalf wekelijkse lessen. De cursus wordt mede mogelijk gemaakt door Vegro. De kosten zijn voor leden 110 euro en voor niet leden 140 euro. Bij minder lessen wordt de prijs aangepast. Zorg en Zekerheid vergoedt deze cursus geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van de aanvullende verzekering.

De cursus wordt ook gegeven in Katwijk (vrijdag 10 januari van 9.30 tot 10.30 uur), Oegstgeest (vrijdag 10 januari van 11.15 tot 12.15 uur) en in Lisse (maandag 13 januari van 15.00 tot 16.00 uur).

Voor meer informatie en/of aanmelding, neem op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur contact op via 071-4093223 of stuur een e-mail naar ledenservice@marente.nl. Kijk ook op www.marente.nl/hiphop.