Kerstsamenzang bij de Pomp

Warmond n Het Oude Raadhuis van Warmond organiseert traditiegetrouw de kerstsamenzang op het Pleintje bij de Pomp op kerstavond, dinsdag 24 december om 19.00 uur. Musici van Matthias werken samen met het Schippertjeskoor mee aan dit evenement. Ruud Aanhane draagt de kerstvertelling voor. Uiteraard worden er ook samen kerstliederen gezongen. met elkaar kerstliederen te zingen.


Gezinsviering met Bert en Ernie en Mariah Carey

Sassenheim n Ja, "Wanneer is het Kerst?". Deze vraag is gesteld aan alle groepen acht van de Sophia Scholen. Hun antwoorden zijn gebruikt voor de invulling van de kerstgezinsviering op Kerstavond, dinsdag 24 december, in de St. Pancratiuskerk (Hoofdstraat 188). De viering begint om 18.30 uur. Naast de traditionele liedjes, zal het kinderkoor Vivo ook bekende liedjes van Bert en Ernie, Kinderen voor Kinderen en onder andere Mariah Carey zingen. De verhalen worden voorgelezen door kinderen van de diverse basisscholen. De viering is een mooi begin als start voor de Kerst voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom.


Kerstgala bij                 No Worries

Voorhout n Ook No Worries dompelt onder in de kerstsfeer. Op zaterdag 21 december is een kerstgala voor LVG-jeugd tussen de 14 en 20 jaar. Er is onder andere een kahootquiz en de mogelijkheid voor karaoke. Ook kunnen bezoekers poolbiljarten, tafelvoetballen, kaarten, darten en naar de beste kerst-hits luisteren. Het feest duurt van 20.00 tot 22.30 uur en is in jongerencentrum Ex-Voto (Jacoba van Beierenweg 118b). De entree bedraagt 4 euro.

No Worries is een activiteit voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en wordt georganiseerd door het jongerenwerk van Welzijnskwartier. Voor meer informatie, kijk op www.ex-voto.nl.


Kerstwinnaars bij het Overbosch

Voorhout n Het was zondag 15 december een koude en winderige kerstmarkt, maar geweldig gezellig. Bij het kraampje van de Vrienden van het Overbosch konden de bezoekers hun geluk beproeven met de in Voorhout wereldberoemde ballenbak.

Net als ieder jaar verlootte de stichting twee mooie kerststukken. Aan het eind van de middag werden de winnaars getrokken. Jolanda en Huub Paardekooper konden mevrouw Luttige uit Voorhout en de familie Van de Berg uit Noordwijk blij maken met de door hun gewonnen kerststukken van de kerstmarkt tombola.