Alle orkesten van Crescendo spelen het speciaal gecomponeerde jubileumstuk High 5 for 115 van Michel de Haas tijdens het Jubileumconcert op 23 november 2019
Alle orkesten van Crescendo spelen het speciaal gecomponeerde jubileumstuk High 5 for 115 van Michel de Haas tijdens het Jubileumconcert op 23 november 2019 Foto:

115 verjaardagskaarsjes Crescendo

Op 4 september is Harmonievereniging Crescendo Sassenheim 115 jaar geworden. Dat maakt Crescendo de oudste muziekvereniging van Teylingen. Crescendo begon ooit als fanfare en werd voornamelijk ingezet als begeleiding van de zendingsfeesten bij Huis Ter Leede in Sassenheim. Rond 1953 werd Crescendo een officiële harmonievereniging. Om dit bijzondere jubileum te vieren organiseerde de vereniging, samen met verschillende verenigingen en organisaties uit de Duin- en Bollenstreek, een jaar lang concerten en activiteiten; te beginnen met het Jubileumconcert op zaterdag 23 november. In Hotel Van der Valk maakten de drie orkesten van Crescendo er een spetterende muzikale bijeenkomst van.