De winnaars Anita van de Aardwegh en André van der Meeren (uiterst links en rechts) en in het midden Anja Spierings en Marianne Freke. | Foto: pr.
De winnaars Anita van de Aardwegh en André van der Meeren (uiterst links en rechts) en in het midden Anja Spierings en Marianne Freke. | Foto: pr. Foto: pr.

Anita en André winnen eindejaarsdrive

Sassenheim n Het is inmiddels een traditie: aan het eind van het jaar organiseert bridgevereniging Sassem Troef de eindejaarsdrive, ook wel de oliebollendrive genoemd. Meer dan 40 paren kruisten voor de laatste keer in 2019 de degens onder het genot van een enorme hoeveelheid oliebollen.

Gezelligheid staat bij deze drive voorop. Opvallend was dat ook enkele cursisten zich nu al aan deze krachtmeting waagden en daarbij leuke resultaten boekten. De uiteindelijke winnaars waren met een score van 68 procent. Een mand met bloemen en planten was hun prijs. Verder wonnen de winnaars en nummers twee van de op sterkte ingedeelde lijnen een mooie fles wijn, evenals degenen die het dichtst bij de 50 procent scoorden. De volledige uitslag is te vinden op de website sassemtroef.nl.


Introductieles badminton

Sassenheim n BC Dynamo Sassem organiseert een vierweekse introductiecursus voor beginnende badmintonners. Onder begeleiding van een trainer worden de eerste technieken en spelregels bijgebracht door middel van oefeningen en het spelen van partijtjes.

De cursus is bedoeld voor volwassenen (18 jaar of ouder) die gewoon eens willen kijken of deze sport iets voor hen is. De cursus duurt vier weken en wordt gehouden op de vrijdagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur op de volgende data: 17, 24, 31 januari en 7 februari in Sporthal Wasbeek. De kosten voor deze introductiecursus bedragen 25 euro; dit is inclusief het gebruik van racket en shuttles. Voor inlichtingen of aanmelding, neem voor 24 januari contact op met Peter van der Voort via 0252-220902 of mail naar peter.vandervoort@kpnplanet.nl. Kijk ook op www.bcdynamosassem.nl.