Derde Koppeltoernooi bij Sjoelgilde de Blije Schijf

Voorhout n Al twee jaar is het Koppel Sjoel toernooi van sjoelgilde de Blije Schijf een succes. Op vrijdag 7 februari is de derde editie.

Afgelopen twee jaar stond Sportcafé de Eijk stampvol met tientallen sjoelende deelnemers van de eerste Koppel Sjoel Toernooien.

Op 7 februari is in Sportcafé de Eijk (Jacoba van Beierenweg 118a, Voorhout) het derde Koppel Sjoel toernooi. Aanvang is 19.30 uur en de kosten zijn 10 euro per koppel. Inschrijven kan aan de bar van het sportcafé of via de mail: jeroensonja@online.nl of sjoelgilde@deblijeschijf.nl . Voor aanmelding geldt: vol is vol.


Panday speelt 'Trigger'

Sassenheim n Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd? Cabaretier Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af: wat is er nog écht speciaal? Op vrijdag 31 januari om 20.15 uur staat hij in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

Panday is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Terwijl hij intussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen en heerlijke nummers zingt, waarbij hij zichzelf op de piano begeleidt. De toegang bedraagt 16,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl.


Après-ski bij De Saksen

Sassenheim n Geen sneeuw, geen vorst maar wel een après-ski avond van carnavalsvereniging De Saksen op zaterdag 18 januari in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

Poets de skibril maar op en haal de sneeuwlaarzen maar weer van zolder. De Saksen vieren ook dit jaar weer een winters feest. DJ Jim, de Flierefluisters en Splash verzorgen de muziek. Ook Prins Martinus met zijn hele gevolg is in ski-stijl aanwezig.

Kaartverkoop

Het feest begint om 20.00 uur en duurt tot 1.00 uur. Kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de zaal. Voor donateurs is de toegang gratis. Meer informatie op www.desaksen.nl.