Op unieke wijze en met een haast onbegrensde hoeveelheid grappen legt Roué Verveer zijn kijk op de wereld uit.  | Foto: pr./Bert Buiring Fotografie
Op unieke wijze en met een haast onbegrensde hoeveelheid grappen legt Roué Verveer zijn kijk op de wereld uit. | Foto: pr./Bert Buiring Fotografie pr./Bert Buiring Fotografie

Roué Verveer met z.g.a.n. in theater Het Trefpunt

Warmond n Stand-up comedian Roué Verveer try-out zijn nieuwste voorstelling 'Zo goed als nieuw' op vrijdag 7 februari in Het Trefpunt (Herenweg 80).

Verveer behoort al jaren tot de top van het Nederlandse cabaret. Zijn energieke speelstijl, charisma en improvisatietalent zijn alom bekend. Hij is een graag geziene gast op televisie en stond met de comedyshow 'Gabbers' driemaal in een bomvol Ziggo Dome. Met dit negende programma zet hij weer een ijzersterke voorstelling neer. Op unieke wijze en met een haast onbegrensde hoeveelheid grappen legt hij zijn kijk op de wereld uit. Uiteraard gelardeerd met een frisse zelfspot en hier en daar een maatschappelijke noot die op zijn Roués gekraakt wordt.

De try-out begint om 20.30 uur en een kaartje kost 20 euro inclusief pauzedrankje. De verkoop loopt via www.theaterhettrefpunt.nl of bij de VVV Warmond (Gemeentehaven 3).


BRASSO blaast in @Hok

Voorhout n Ook in 2020 geeft Koperensemble BRASSO uit Voorhout zijn traditionele Nieuwjaarsconcert. Op zondag 19 januari kan het publiek volop genieten van een brede keuze uit het muziekrepertoire, gebracht door vijftien koperblazers en twee slagwerkers.

Op het programma staat onder meer klassiek werk van Susato, Ippolitov-Ivanov en Bizet, maar ook middeleeuwse pop, tango en hedendaagse musical. BRASSO neemt de bezoekers mee over de hele wereld: van oorlogsgebied in Iran, India en Palestina en vanuit Rotterdam via Engeland helemaal naar Argentinië.

Het concert is zoals altijd gratis toegankelijk en begint om 15.30 uur. De deuren van @HOK (Jacoba van Beierenweg 118b) gaan open vanaf 15.00 uur. Wees op tijd, want vol is vol.


Raìces Cubanas on tour

Sassenheim n Raìces Cubanas staat op zaterdag 1 februari garant voor een swingende Cubaanse avond. Met een variatie aan muziekstijlen zoals salsa, son, bolero, guaracha, tumbao en latin-jazz wordt het publiek meegevoerd naar de traditionele Cubaanse muziek.

Raìces Cubanas is een graag geziene gast in veel theaters. Naast een vast repertoire van wereldberoemde Cubaanse nummers, komt zij ieder seizoen met een verrassend nieuw repertoire van bekende Cubaanse composities en fusions met hedendaagse pop/rock/jazz muziek. Raìces Cubanas gaat terug naar het Cuba van vroeger en in de ogen van Cubanen wordt de groep als één van de beste vertolkers van de traditionele Cubaanse muziek beschouwd. In de nieuwe samenstelling voor het theaterseizoen 2020 wordt de groep uitgebreid van vijf naar zeven muzikanten en een zangeres.

Het concert begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 21 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl. De zaal is ingericht met alleen statafels, er zijn dus geen zitplaatsen. Tijdens de voorstelling is de bar in de foyer geopend.