Afbeelding
Foto: pr.

Trekking loterij in 't Onderdak

Sassenheim n De trekking van de grote Najaarsloterij van theater 't Onderdak is op woensdag 15 januari om 20.00 uur. Iedereen is welkom om de trekking bij te wonen.

De vrijwilligers van 't Onderdak zaten de afgelopen maanden niet stil. Zij verkochten van 1 september tot en met 31 december loten voor de grote loterij. De opbrengst van de loterij is voor de renovatie van de foyer. Op woensdag 15 januari, vanaf 20.00 uur, trekt notaris Arsenault uit Sassenheim de 32 mooie prijzen. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door ondernemers uit Teylingen. De trekking is in de foyer van theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).


Mantra zingen

Voorhout n Ellen Spaargaren geeft op maandag 20 januari van 19.30 tot 21.30 uur een mantra samenzang in de Roef (naast de Bartholomeuskerk in Voorhout).

Een mantra is een woord, een zin of soms een gedicht dat herhalend wordt gezongen om je gedachten tot rust te laten komen. De kracht van herhaling is ongelofelijk sterk. Je focust je eigenlijk op iets groters dan jezelf, zodat je je geen zorgen meer maakt over allerlei gedoe. Het zingen van mantra is een eenvoudige manier om te mediteren. Het leuke is daarbij dat je eigenlijk niet hoeft te kunnen zingen, meer dan je stem is niet nodig. Deelname kost 5 euro. Meer informatie en inschrijven: www.palliam.nl.


Jazzy Sunday

Sassenheim n Colette Wickenhagen treedt op zondag 19 januari vanaf 13.00 uur op in Grand Café Graaf Jan tijdens Jazzy Sunday. Ze wordt begeleid door Joost Italianer (piano), Ruud Eeuwen (saxofoon), Jurriaan de Kok (contrabas) en Pim de Boer (drummer). Wickenhagen zingt lekker in het gehoor liggende jazz songs, afgewisseld met verschillende andere muziekstijlen zoals Bossa Nova, blues en songs van Ella Fitzgerald, Diana Krall en Astrud Gilberto. De toegang is gratis.


Geslaagd Winterfeest

Regio n Met de tweede editie van het 'nieuwe' Winterfeest werd op vrijdag 10 januari de Schelft in Noordwijkerhout weer op zijn kop gezet. Zo'n 250 gasten genoten van het feest, waar Kleintje Pils ervoor zorgde dat in de zaal een grote polonaise werd ingezet. Het Winterfeest, georganiseerd door alle carnavalsverenigingen uit Duin- en Bollenstreek, is voor mensen met een beperking. Meer op www.deteylinger.nl.