Merlijn haalt 500 euro op voor koala ziekenhuis

Sassenheim n Op de voorpagina van deze krant van woensdag 22 januari las u over Merlijn, die samen met zijn broertje Owen geld ophaalde voor het Koala Hospital Port Macquarie in Australie. Na het zien van beelden van de bosbranden in dat land, besloot hij iets te willen doen. Merlijn haalde statiegeldflessen op en zamelde geld in via een donatiepagina op internet. Zijn moeder Joke laat weten dat haar zoons vorige week een donatie van 500 euro aan het koala ziekenhuis hebben gedaan, en daarnaast ook nog drie eucalyptus bomen laten planten. "Ze zijn heel erg blij met het resultaat en hebben op Facebook zelfs een reactie van Freek Vonk gekregen! Heel erg leuk!," aldus een trotse moeder.


Timmy in top bij Lash World Cup

Sassenheim n Timmy Schipper (17) is bij de Lash World Cup in de top tien geƫindigd. Het wereldkampioenschap voor het aanbrengen van wimperextensions werd op zondag 16 februari gehouden in het Van der Valk hotel Schiphol.

Schipper startte in 2017 met een eigen salon aan huis in Sassenheim. Inmiddels is hij verhuisd naar een salon in Amsterdam. Naast zijn werkzaamheden studeert de talentvolle wimperstylist International Business and Marketing Management bij ROC Amsterdam.

In totaal deden 350 deelnemers uit 40 verschillende landen mee aan de wedstrijd. Schipper was met zijn zeventien jaar de jongste deelnemer. De Lash World Cup ging uiteindelijk naar een kandidaat uit Vietnam.


Hoe blijf jij vitaal in je bedrijf?

Teylingen n Business Women Teylingen (BWT) organiseert op dinsdag 10 maart een masterclass voor ondernemers, over hoe zij de vitaliteit in hun bedrijf kunnen verbeteren. Gastspreker Elles Jansen, franchiseneemster van Mom in Balance en eigenaresse van de LS Academy, vertelt hoe deelnemers meer rust krijgen in hun bedrijf en hoe ze zich daar goed bij kunnen voelen. Hoe ga je van 'aanstaan en gaan' naar 'rust en bewuste keuzes'? De masterclass is van 19.00 tot 21.30 uur in de kazerne van brandweer Sassenheim (Parklaan 176). Deelname kost 25 euro, vooraf aanmelden is verplicht en kan via businesswomenteylingen@gmail.com.