Bernadette van Moorsel en Barbara Oudshoorn. | Foto: pr.
Bernadette van Moorsel en Barbara Oudshoorn. | Foto: pr. Foto: pr.

Van Moorsel stopt als voorzitter Zonnebloem

Warmond n Bernadette van Moorsel stopt als voorzitter van Zonnebloem Warmond Op dinsdag 11 februari legde zij in een vrijwilligersvergadering haar functie neer.

Van Moorsel is negen jaar voorzitter geweest, en heeft de vrijwilligers op voortreffelijke wijze leiding gegeven. De manier waarop zij de groep van ruim twintig enthousiaste vrijwilligers heeft gestuurd en begeleid mag met recht indrukwekkend genoemd worden. Voor haar is het tijd om andere wegen in te slaan. De Zonnebloem is nog in gesprek met een opvolger. Ook Barbara Oudshoorn nam na zes jaar afscheid van het bestuur. Haar persoonlijke benadering, waarbij ze veel Warmonders een bezoekje heeft gebracht om kennis te maken, werd erg gewaardeerd. Zij blijft nog wel actief als vrijwilliger. Ook meehelpen? Aanmelden kan bij Lia Smit via 0252-232966.


Nieuw beheerteam voor Paviljoen Sassennest

Sassenheim n Hetty van Driel, Dimphy Caspers, Annemarie Piters en Marjolein Zwetsloot vormen het nieuwe beheerteam van het Sassennest, het paviljoen in het midden van Park Rusthoff.

De vier dames volgen Karin ter Beest op, die tot 1 januari jarenlang veel taken op zich nam.

Bruiloften

In het nieuwe team zijn Hetty en Dimphy verantwoordelijk voor de aanname en planning van feesten, bruiloften en andere activiteiten waarvoor Het Sassennest gehuurd kan worden. Kinderpartijtjes is niet mogelijk. Samen met vrijwilligers leiden zij de activiteiten in goede banen. Desgewenst kunnen ze een cateraar inschakelen.

Annemarie is volop in de slag met de werkschema's van en de bezetting door vrijwilligers en daarnaast heeft zij de verantwoording over de financiƫn en de administratie. Marjolein is de contactpersoon voor de diverse leveranciers en verantwoordelijk voor de inkoop.

Openingstijden

Het Sassennest is geopend op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur. Inwoners die willen helpen als gastheer of -vrouw, ook voor een dagdeel in de maand, kunnen zich aanmelden tijdens de openingstijden, via paviljoensassennest@gmail.com of www.parkrusthoff.nl.

Annemarie Piters, Hetty van Driel, Marjolein Zwetsloot en Dimphy Caspers. | Foto: pr.