Actieve voorjaarsvakantie in zwembad Wasbeek

Sassenheim n Zwembad Wasbeek heeft in voorjaarsvakantie, van 24 februari tot en met 1 maart, weer extra activiteiten en openingstijden op het programma staan.

De extra activiteiten zijn tijdens het recreatiezwemmen. Zo ligt op dinsdagmiddag het diepe bad vol met allerlei materialen voor een behendigheidsrace. Op woensdagmiddag kan iedereen meedoen met een workshop aquajogging en op donderdagmiddag wordt er een speurtocht in het zwembad uitgezet.

Wasbeek sluit de week feestelijk af met op vrijdagavond discozwemmen op de muziek van DJ Do.


Handsome Poets speelt 'Lieve Schatten'

Sassenheim n Handsome Poets staat op vrijdag 6 maart om 20.15 uur op het podium van theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a) met hun muziektheater 'Lieve Schatten'. Want dat zijn ze toch altijd gebleven?

Tien jaar na hun ontmoeting aan een keukentafel in een boerderij in Gouda en vele hits, radio & tv optredens en festivals later, maken de leden van de Handsome Poets de balans op. Iedereen herkent de eerste noten van Sky on Fire en kan de tune van de Olympische Spelen meezingen. Ze hebben alle grote festivals plat gespeeld, van Pinkpop en Lowlands tot Vrienden van Amstel. Ze hebben een volgepropte prijzenkast met platinum platen en alle mogelijke fraai vormgegeven prijzen. Maar uiteindelijk zijn en blijven de Handsome Poets gewoon die lieve schatten van tien jaar geleden.

Benieuwd naar hoe zij de afgelopen tien jaar beleefd hebben? Neem je lief, zus, oma en andere lieve schatten mee naar deze hartverwarmende feestelijke avond met een schat aan mooie liedjes van zichzelf en andere artiesten.

Kaarten kosten 19 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl.