Jarieke Heemskerk nieuwe coördinator bij Present Bollenstreek

Regio n Jarieke Heemskerk is vanaf 5 februari aan de slag als de nieuwe coordinator voor Present Bollenstreek. Zij volgt Sunia van Maris op, die vanwege gezondheidsproblemen een stapje terug moet doen.

Present Bollenstreek helpt kwetsbare gezinnen en -alleenstaanden in de Bollenstreek met praktische projecten. Denk hierbij aan witten, opruimen en schoonmaken, laminaat leggen, klusjes in huis, tuinieren en helpen met verhuizen. Daarnaast worden er sociale projecten uitgevoerd voor bewoners van verzorgings- en verpleegtehuizen.


Naar elkaar omkijken

Sunia van Maris kwam in de afgelopen twee jaar niet aan haar taken toe vanwege gezondheidsproblemen. Rob Gremmee nam tijdelijk de honneurs waar en kreeg ondersteuning van Corine, Marcia en van Monique Bredzé.


Nu is het stokje dus overgedragen aan Jarieke Heemskerk. Ze woont in Noordwijk en is daar bekend met vrijwilligerswerk. "Als voorzitter van het (toenmalige) Vrijwilligerssteunpunt Noordwijk was ik al een klein beetje bekend met Stichting Present. Het omkijken naar een ander, elkaar helpen en ook het feit dat je als vrijwilliger kan kiezen aan welk project je mee wilt doen op basis van jouw wensen en beschikbaarheid vind ik heel mooi en sterk binnen deze organisatie. Daarnaast vind ik het mogen werken met vrijwilligers iets moois. Een bijzondere groep mensen die belangeloos hun (kostbare) tijd geeft om een ander te helpen. En dat je daar een ander ècht mee helpt heb ik bij mijn allereerste bezoek al gemerkt."


Contact

Present Bollenstreek is bereikbaar via info@presentbollenstreek.nl of 06-20164907. Of kijk op www.presentbollenstreek.nl.