Foreholte wint

Voorhout n In het weekend van de carnaval had de handbalbond besloten wedstrijden te laten spelen in de eerste divisie. De dames van Foreholte moesten zondag aan de bak tegen Velo. Vanaf het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat er een groot verschil was in kwaliteit van de teams. Al snel kwam Foreholte op voorsprong. Kansen werden gecreƫerd en benut en verdedigend was het goed te zien dat samenwerken van Foreholte zorgde voor een paarse muur. Afspraken gemaakt op de training, zowel aanvallend als verdedigend, werden goed uitgevoerd. Dit resulteerde in een voorsprong voor Foreholte van acht punten met de rust. Na de rust leek Foreholte even te verslappen door een aantal keren de kansen niet af te maken. Maar daar waar er in andere wedstrijden geprobeerd werd om het aanvallend op te lossen gingen de dames het in dekking terugverdienen. Zo pakte Foreholte de wedstrijd weer op en scoorden de teams eigenlijk om en om. De wedstrijd werd met 22-32 gewonnen.