Crescendo ontmoet haar 'vrienden' in de Julianakerk voor een jubileumconcert. | Foto: pr.
Crescendo ontmoet haar 'vrienden' in de Julianakerk voor een jubileumconcert. | Foto: pr. Foto: pr.

Concert Crescendo in het teken van vriendschap

Sassenheim n Het tweede grote concert ter ere van het 115-jarig jubileumjaar van Harmonievereniging Crescendo Sassenheim staat in het teken van vriendschap. Op zaterdag 21 maart is Crescendo Meets Friends in de Julianakerk (Julianalaan 4).

Tijdens het Crescendo concert brengen ‘friends’ dans-, sport- en yogacentrum Total Move uit Sassenheim/Hillegom, Popkoor Goed Gestemd uit Voorhout, professioneel pianiste Geertje Nooitgedagt en het Groot Harmonieorkest van Crescendo een avondvullend programma dat in het teken staat van zowel lichte, bekende muziek, zoals Bohemian Rhapsody, en grootste klassieke werken zoals Une Belle Histoire. Een uniek moment om drie verschillende genres op één podium te zien.


Kaarten kosten in de voorverkoop 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. Aan de zaal kosten ze respectievelijk 12,50 en 7,50 euro. Kaarten zijn te koop bij Primera Sassenheim of via www.crescendosassenheim.nl.


Monopoly in Trefpunt

WARMOND n Cabaretier Nabil Aoulad Ayad komt met zijn voorstelling Monopoly op zaterdag 21 maart om 20.30 uur naar theater Het Trefpunt (Herenweg 80).

Aoulad Ayad was in 2015 finalist van het Leids Cabaret Festival. Inmiddels is hij veelvuldig te zien geweest in de theaters en op televisie. In deze tweede voorstelling is het thema geld. Hij onderzoekt wat er met je gebeurt als je (te)veel geld hebt. Word je er gemeen, dom of zelfs gek van? In deze show zingt en danst hij, speelt hij piano en demonstreert zijn niet geringe kundigheid van human beatboxing. Nabil zet al zijn talent in om het thema geld vanuit alle hoeken, met veel humor en fijnzinnige zelfspot, over het voetlicht te brengen.


Een kaartje kost 18 euro inclusief pauzedrankje. De verkoop loopt via www.theaterhettrefpunt.nl of bij de VVV Warmond (Gemeentehaven 3).