Workshop voor hulp bij online donorregistratie

Teylingen n De nieuwe Donorwet treedt op 1 juli van dit jaar in werking. Wanneer je geen registratie in het Donorregister maakt, word je automatisch geregistreerd met ‘geen bezwaar’ tegen donatie van organen of weefsel. In verschillende vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek vindt in de maand maart een workshop online donorregistratie plaats.


Tijdens de workshop kan iedereen, die een werkend DigiD heeft, terecht voor hulp bij het digitaal registeren in het donorregister. Tijdens de workshop krijg je informatie over de keuzes die je kunt maken en maak je een registratie aan in het Donorregister. Na afloop krijg je een uitgebreide handleiding mee. Je kunt jouw keuze in het Donorregister namelijk op ieder gewenst moment weer aanpassen.


Sassenheim en Oegstgeest

De workshop is op donderdag 19 maart van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek in Oegstgeest (Lange Voort 2), en op maandag 23 maart van 10.00 tot 12.00 uur in Sassenheim (Kerklaan 42). In Lisse (Koninginneweg 79a) kunnen mensen terecht op donderdag 26 maart van 14.00 tot 16.00 uur. Per workshop zijn acht plaatsen beschikbaar, inschrijven kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl of bij de balie van jouw bibliotheek. Deelname kost 5 euro voor leden en 7,50 voor niet-leden van de Bibliotheek Bollenstreek.


Digisterker

Nog geen DigiD, maar wil je wel graag leren werken met de digitale overheid? Dan is de cursus Digisterker misschien iets voor jou. Op www.bibliotheekbollenstreek.nl staat een compleet overzicht van alle digitale cursussen bij de Bibliotheek Bollenstreek.