Fifties & sixties in Trefpunt

Warmond n Rock and roll herleeft met The Bentleys op zaterdag 28 maart in theater Het Trefpunt (Herenweg 80).

Vijf bevlogen muzikanten bemannen het podium en nemen de toehoorder moeiteloos mee naar de hoogtijdagen van de rock and roll. In de jaren vijftig door Chuck Berry op de kaart gezet en vervolgens opgepikt door Elvis Presley. Daarna in de jaren zestig door vrijwel iedere opkomende band voortgezet, zoals The Beatles en The Rolling Stones. De vele swingende hits lijken de tand des tijds te hebben doorstaan, want wie kent er niet tenminste één klassieker uit die tijd? Strak in het pak, met authentieke instrumenten en verbluffende samenzang brengt dit kwintet een melodieuze ode aan de jeugdcultuur van toen.


Het concert begint om 20.30 uur en een kaartje kost 20 euro inclusief pauzedrankje. De verkoop loopt via www.theaterhettrefpunt.nl of bij de VVV Warmond (Gemeentehaven 3).


Muzikaal weekend met de Handsome Poets

Sassenheim n De Handsome Poets spelen op vrijdag 6 maart in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a), een dag later is het de beurt aan Gé Reinders, samen met Adest Brass.

Tien jaar na hun ontmoeting aan een keukentafel maken de leden van de Handsome Poets de balans op. Ze hebben alle grote festivals plat gespeeld, van Pinkpop en Lowlands tot Vrienden van Amstel. De band viert hun tienjarig jubileum in de schijnwerpers… en wie jarig is trakteert. Kaarten kosten 19 euro.


Gé Reinders

De Limburgse Ambassadeur van de Blaosmuziek staat op zaterdag 7 maart om 20.15 uur tijdens zijn laatste tour bij Theater ’t Onderdak op de planken met Adest Brass. In deze unieke samenwerking brengen zij zowel Gé’s nieuwe nummers als zijn veel geprezen successen, waaronder Blaosmuziek en d’n Haof. Kaarten kosten 22,50 euro per stuk, verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl.