De Volley Doe-dag was een groot succes. | Foto: pr.
De Volley Doe-dag was een groot succes. | Foto: pr. Foto: pr.

n Volleybal Doe-Dag trekt 150 enthousiaste deelnemers

Sassenheim n Volleybalclub Sassenheim (VCS) organiseerde vorige week de Volleybal Doe-Dag, een ochtend waarop alle kinderen van de basisscholen in Teylingen met de volleybalsport kennis konden maken. Zo'n 150 kinderen maakten in hun vakantieweek daar enthousiast gebruik van.


Ook een keer proeftrainen bij VCS? Dat is dat mogelijk op 5, 12 en 19 maart. Deze trainingen zijn gratis en alle kinderen die willen komen zijn hier van harte welkom, zowel de deelnemers van de doe-dag als andere andere kinderen. De trainingen zijn op donderdag van 18.00 tot 19.00 uur in Sporthal De Wasbeek in Sassenheim. Aanmelden voor de proeftrainingen kan via minis@volleybalclubsassenheim.nl


Kinderen ouder dan twaalf jaar en met interesse om te komen volleyballen, kunnen mailen naar secretaris@volleybalclubsassenheim.nl. VCS zorgt dat de aanmelding bij de juiste persoon terecht komt en neemt zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie over de vereniging, kijk op www.volleybalclubsassenheim.nl.