Shanty festival

Warmond n Het Warmonds Schippertjeskoor komt voort uit de Warmondse Schippertjesdagen. Hun repertoire van zeemansliederen en andere liederen sluit naadloos aan bij allerhande festiviteiten op of om het water. Dit jaar organiseert het koor op zondag 22 maart alweer de negende editie van het Warmond Shanty Festival. Op het programma ook de koren Midscheeps, Geen C te Hoog en Voor de Mast. Het festival duurt van 14.00 tot 17.30 uur en is in Het Trefpunt (Herenweg 80). De toegang is gratis.


Poppentheater speelt ‘Aladdin’

Sassenheim n Aladdin is een wondermooi sprookje uit “Duizend en één Nacht” in een eigentijds jasje. Moes droomt ervan om prins te zijn en iedereen in zijn land blij en gelukkig te maken. Op een dag ontmoet hij de gemene tovenaar Djafar die hem meeneemt op een vliegend tapijt en beweert hem prins Aladin te kunnen maken, Maar dan beleeft Moes heel spannende dingen. Zou het ooit goed komen? Op zondag 15 maart speelt Poppentheater Koekla 'Aladdin' in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 7,50 euro per stuk en zijn te koop via www.hetonderdak.nl.


Muzikale ode aan Charles Aznavour

Warmond n Zanger Michael Abspoel brengt met pianist Marc Bischoff een ode aan Charles Aznavour op zaterdag 4 april in theater Het Trefpunt (Herenweg 80). Velen hebben Abspoel wel eens gehoord, want hij is de stem van het televisieprogramma Man bijt hond. Dat hij over meer talent beschikt, laat hij horen in een muzikaal programma rondom de in 2018 overleden chansonnier Aznavour. Er wordt gezongen over de liefde, maar ook politiek maatschappelijk thema’s komen aan de orde. Dit alles wordt omlijst met toepasselijke verhalen en zo ontstaat een intieme avond met een voor iedereen herkenbare touch. Het concert begint om 20.30 uur en een kaartje kost 18 euro inclusief pauzedrankje. De verkoop loopt via www.theaterhettrefpunt.nl of bij de VVV Warmond (Gemeentehaven 3).


'Man in de Maak'

Sassenheim n Jury- en publieksprijswinnaar van het Cameretten festival 2018, Chris Verlaan, weet zich prima te vermaken in het leven. Computerspelletjes spelen, stripboeken lezen en statistische berekeningen uitvoeren… Maar met gitaar en een zaal vol publiek is hij op zijn vrolijkst. Met zijn puntige liedjes, rake observaties en relativerende zelfspot belicht Chris zijn eigen zwakheden en die van de rare wereld om hem heen. De voorstelling ‘Man in de Maak’ volgt Chris in zijn ongemak en onvrede met de wereld om hem heen. De try-out is op zaterdag 28 maart om 20.15 uur in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). Kaarten kosten 15 euro en te koop www.hetonderdak.nl.