Kinderboerderij gesloten, park blijft open

Sassenheim n De kinderboerderij in Park Rusthoff is op zondag 15 maart per direct gesloten en blijft ten minste tot 6 april dicht.

"Alle plekken waar veel mensen samen komen, worden gesloten. Zeker waar jonge kinderen en ouderen samen komen. Een kinderboerderij is bij uitstek zo een plek," meldt de parkcommissie. Eerder werd al besloten Paviljoen Sassennest dicht te doen. "Wij willen vrijwilligers niet verplichten aanwezig te moeten zijn en zodoende onnodig risico te lopen. Tevens vallen de meeste van onze vaste gasten van de reguliere openingstijden, gezien hun leeftijd, onder de risicogroep dus is het beter voor hen niet samen te komen." Park Rusthoff blijft wel gewoon open voor wandelaars. "Het park is ruim genoeg om afstand van elkaar te kunnen houden."


Voorstellingen geannuleerd

Teylingen n Zowel in 't Onderdak als Het Trefpunt zijn alle voorstellingen, films en optredens in maart geannuleerd. Beide organisaties nemen contact op met bezoekers die al een kaartje voor een voorstelling in die periode gekocht hebben.


De Mattheus Passion in de Protestantse Kerk in Warmond, die op zondag 5 april zou plaatsvinden, vindt ook geen doorgang.

De reünie van Jesus Christ Superstar, op 10 april in de Roef in Voorhout, is ook afgelast.


SassemKwizzt verplaatst

Sassenheim n De organisatie van SassemKwizzt laat weten dat vrijdag 20 maart niet doorgaat. Daarbij zouden meer dan honderd teams met elkaar de strijd aangaan. De quizavond wordt verplaatst naar vrijdag 25 september. De feestavond is op vrijdag 9 oktober.


Senioren blijven even binnen

Teylingen n Seniorenvereniging Teylingen heeft besloten alle activiteiten binnen de drie afdelingen met onmiddellijke ingang af te gelasten tot 6 april. Dit besluit komen voort uit de maatregelen van het kabinet en het RIVM.