Omroep MAX in Keukenhof

Lisse n Omdat Keukenhof dit jaar niet open kan, hebben MAX en de directie van Keukenhof besloten de kijker alsnog mee te nemen naar naar het park, om tóch al het moois met iedereen te kunnen delen. Deel 1 van MAX door Keukenhof is te zien op zaterdag 11 april om 17.05 uur op NPO 1, met dronebeelden van het park en reportages van Jan Slagter. Wanneer deel 2 wordt uitgezonden is nog niet bekendgemaakt.


De groetjes doen aan opa en oma!

Redactie n Vorige week stond in deze krant een pagina vol met lieve, vrolijke berichtjes van vooral (achter)kleinkinderen aan hun opa's en oma's. Ook zorgverleners werden in het zonnetje gezet. De redactie heeft na afloop veel leuke reacties ontvangen en ook al een aantal inzendingen voor de komende week.


Daarom bieden we aan alle lezers opnieuw de gelegenheid om gratis iemand te verrassen met een leuke foto (minimaal 200 kb) en een korte tekst (maximaal 23 woorden). Stuur deze uiterlijk maandag 13 april om 12.00 uur in naar redactie@deteylinger.nl. De foto's met bericht verschijnen in De Teylinger van woensdag 15 april. Er zijn geen kosten aan verbonden, plaatsing gaat op volgorde van inzending.