De gratis krant die even niet gratis kan zijn

Hoofdredactie n Uitgeverij Verhagen geeft kwalitatief goede kranten uit die huis-aan-huis via de brievenbus op tafel komen en online verschijnen. De goed gelezen kranten zijn voor adverteerders aantrekkelijk om hun boodschap onder de aandacht te brengen.

Hierdoor ontstaat een balans waarbij de kranten gratis uitgegeven kunnen worden met de opbrengst uit advertenties zonder enige vorm van subsidie. We zitten nu echter in een uitzonderlijke situatie. Meer op pagina 7.


Lintjesregen via de telefoon

Teylingen n Niet opspelden maar opbellen. De jaarlijkse lintjesregen is dit jaar niet in de raadzaal in Voorhout, maar gaat telefonisch. Meerdere inwoners worden op vrijdag 24 april door burgemeester Carla Breuer verrast met de mededeling dat zij een koninklijke onderscheiding krijgen. Die wordt op een later moment feestelijk uitgereikt. Wel ontvangen alle gedecoreerden 's middags alvast een mooie bos bloemen van de gemeente.


Hoe viert u Koningsdag?

Redactie n Nu Koningsdag is omgedoopt tot Woningsdag, is de redactie benieuwd hoe u deze dag viert. Maak een leuke foto op maandag 27 april van een toost met de buren op anderhalve meter of een eigen spelletjesparcours in de achtertuin. Stuur de foto uiterlijk dinsdag 28 april voor 10.00 uur naar redactie@deteylinger.nl. De leukste foto's komen op onze speciale K/W-oningsdag-fotopagina!