Palliam serveert online zingeving bij de koffie

Regio n Nu de dagelijkse routines zo zijn veranderd is het goed om momenten van bezinning in te bouwen. Vandaar dat Palliam geregeld om 10.00 uur online bij je op de koffie komt. Deze events heten P-eye. Palliam neemt deelnemers een half uur mee op een zoektocht naar zingeving en levenskunst. Deelname is gratis.

Journalist en theoloog Hendro Munsterman is Vaticaanwatcher. Hij zal op woensdag 22 april vanaf 10.00 uur online een actuele rooms-katholieke ontwikkeling duiden. Dit keer gaat het over de zin & onzin van alle online vieringen. Is dit een teruggang of juist een vooruitgang?


Donderdag 23 april biedt de korte workshop 'Einde aan het piekeren' door trainer en schrijfster Philo Hermans. Tijdens deze interactieve zoomsessie krijg je theorie over piekeren en de praktische handvatten om er anders mee om te gaan. Je kunt er direct mee aan de slag.


Inschrijven kan via www.palliam.nl. Deelnemers ontvangen daarna een linkje voor deze online bijeenkomst. Palliam wil met dit initiatief naar iedereen omzien die dat op prijs stelt.