Veilingen voor kerken verplaatst naar oktober

Teylingen n De geplande kerkenveilingen van de St. Pancratiuskerk en de St. Bartholomeuskerk zijn verplaatst naar dit najaar.

Vanwege de huidige perikelen rond het coronavirus gaat de Kerkenveiling van de Voorhoutse Bartholomeusparochie dit jaar op vrijdag 8 mei niet door. De nieuwe datum is vrijdag 2 oktober. Om 20.15 uur gaat de veiling, gehouden in Cheers! in de Herenstraat, van start.


Pancratiusdiner

Net als vele evenementen kan ook de jaarlijkse kerkveiling van de Sassenheimse Sint Pancratiusparochie op vrijdagavond 8 mei in theater ’t Onderdak aan de J.P. Gouverneurlaan geen doorgang vinden. Vanwege de huidige omstandigheden in ‘onze anderhalve meter samenleving’ heeft de werkgroep Kerkveiling Sint Pancratius onvermijdelijk besloten de verkoping uit te stellen en te verplaatsen naar vrijdag 23 oktober. Hoewel de enthousiaste werkgroepleden het genomen besluit betreuren, zijn zij overtuigd van een traditiegetrouw oergezellige avond in het najaar met mooie spraakmakende en aantrekkelijke kavels, waaronder het jaarlijks Pancratiusdiner dat dit jaar op de kalender staat op vrijdag 20 november.