Bericht van de huisartsen

Warmond n Huisartsenpraktijk Warmond stuurde een bericht in voor alle patiënten.

"De medewerkers van huisartspraktijk Warmond willen u hartelijk bedanken voor uw steun in de afgelopen weken. We zijn ontzettend verwend met bloemen, kaartjes en heerlijk gebak. We waarderen dit zeer in deze onrustige tijd. Helaas blijft het nog langer een onzekere tijd en daarom willen we in dit bericht aangeven hoe u de komende tijd contact met ons kunt opnemen.


Bent u of uw naaste bezorgd over uw klachten of uw gezondheid? Kijk dan eerst op www.thuisarts.nl. Daar leest u wat u kunt doen en wanneer u contact op moet nemen met de huisarts. U kunt altijd telefonisch contact opnemen met de praktijk. De assistente overlegt met u wat in uw situatie het beste is. Als blijkt dat u toch naar de praktijk moet komen of dat de huisarts bij u thuis moet komen, dan zorgen wij ervoor dat dit op een zo'n veilig mogelijke manier gebeurd. Als het nodig is zullen wij u en onszelf beschermen tegen het coronavirus door het gebruik van verschillende beschermingsmiddelen. We begrijpen dat het in deze onzekere tijd voor u moeilijk kan zijn omdat u niet terug kunt vallen op de zorg zoals u dat gewend bent. We proberen samen met u te kijken wat mogelijk is maar beseffen ook dat dit soms veel van u vraagt. We hopen dit bespreekbaar te kunnen maken, zodat we de zorg toch zo optimaal mogelijk kunnen laten verlopen.


We hopen allemaal dat de zorg in de huisartspraktijk Warmond zo snel mogelijk weer als vanouds gegeven kan worden. Tot die tijd wensen wij u veel sterkte toe en nogmaals hartelijk bedankt voor uw steun!"


Bingo op 5 mei gaat niet door

Sassenheim n De Oranjevereniging Sassenheim heeft de online bingo op Bevrijdingsdag geannuleerd. Drie dagen eerder blijkt er al een bingo te zijn, die ook de lokale ondernemers ondersteunt.

De bingo op 5 mei is drie dagen na die op zaterdagavond 2 mei, georganiseerd door Luigi's café. Zij organiseren al een aantal weken een online bingo waarvan de opbrengst afwisselend naar de lokale ondernemers in Sassenheim en Voorhout gaat. Aanstaande zaterdag is de Sassenheimse online bingo. Kaartverkoop via www.desassenheimseonlinebingo.nl. Mensen die zich al hadden ingeschreven voor de bingo van de OV, krijgen hun geld terug of kunnen hun inschrijving omboeken naar de Sassenheimse online bingo.


Geen biermarkt

Sassenheim n De dertigste editie van de Biermarkt schuift een jaar op. Het evenement is altijd de laatste zondag van augustus, maar dan zijn de maatregelen van het kabinet nog van kracht. Het plein op de Oude Haven blijft daardoor dit jaar leeg. De eerstvolgende editie staat nu gepland op 29 augustus 2021.