Vernieuwde website Adest

Sassenheim n Adest Musica heeft de eigen website vernieuwd.

Sinds donderdag 28 mei komen bezoekers van www.adestmusica.nl op de vernieuwde website. Dat was nodig, omdat de oude website niet goed via een mobiele telefoon of Ipad te gebruiken was. Daarnaast was het systeem verouderd en niet meer makkelijk te updaten naar de huidige eisen die aan een website worden gesteld door gebruikers. Naast de vernieuwing aan de externe kant van de website wordt de komende weken ook voor de leden een intern netwerk geïnstalleerd. Via een inlogcode kunnen leden straks alle informatie over de vereniging opzoeken. Formulieren, nieuwsbrieven, achtergrondinformatie, dit alles zal straks voor alle leden makkelijk in “Mijn Adest” te vinden zijn.


De vernieuwde website is volledig in eigen beheer door een groep enthousiaste Adest leden ontworpen.


Live Masterclass Business Women

Teylingen n Business Women Teylingen organiseert op maandag 15 juni de gratis online masterclass 'Duurzaamheid en jouw bedrijf'. Anke Schüttemeyer laat samen met gast Yvonne van der Hulst (winnaar Duin en Bollenstreek Duurzaamheidsprijs 2019) zien, waar en hoe ondernemers kunnen beginnen. Ze helpen met tools meer inzicht te krijgen in de kansen en mogelijkheden voor duurzaam ondernemen, maar helpen ook te zien waar dreigingen en zwakke punten zitten.


Voorafgaand, om 19.30 uur, is een live sessie met burgemeester Carla Breuer. Zij wil graag weten hoe het met de ondernemers gaat in deze tijd. Aansluitend is de workshop die tot ongeveer 21.30 uur duurt. Aanmelden via

businesswomenteylingen@gmail.com. Deelname is gratis.


Alzheimer- telefoon

Regio n Het Alzheimer Café is dicht, maar mantelzorgers en familieleden van thuiswonende mensen met dementie kunnen zeven dagen per week van 9.00 tot 23.00 uur een luisterend oor vinden via de Alzheimer telefoon: 0800-5088. Op dementie.nl en alzheimernederland.nl worden dagelijks tips gegeven hoe te handelen in deze coronatijd.