Ingezonden: Beschamende vertoning

Ingezonden n "Bent u Warmond al in of uit gereden via de Oranje Nassaulaan (Tolhek)? En viel het u ook op dat de gemeente er een kaarsrechte racebaan van gemaakt heeft?

Tot overmaat van ramp werd er in de Nieuwsbrief over verkeersveiligheid trots gerept over geluidsarm asfalt. Bent u het met mij eens dat geluidsarm asfalt alleen maar uitnodigt tot nog harder rijden?


Het is een beschamende vertoning dat de doorgaande route in Warmond voor vele miljoenen wordt aangepast, zonder dat de verkeersveiligheid er mee gebaat is. Het is een beschamende vertoning dat de doorgaande route in Warmond voor vele miljoenen wordt aangepast, zonder dat er rekening wordt gehouden met de indringende bezuinigingen waarover de Gemeenteraad zich al twee jaar buigt.


Het is een beschamende vertoning dat de doorgaande route in Warmond voor vele miljoenen wordt aangepast, zonder dat iemand zich realiseert dat asfalteren een uiterst milieu-onvriendelijk proces is. Denk aan energiegebruik, uitstoot CO2, stikstof en fijnstof. Hoezo "duurzame" gemeente?


Het is een beschamende vertoning dat de doorgaande route in Warmond voor vele miljoenen wordt aangepast, zonder inschakeling van een aannemer, die een eenvoudige, goedkope reparatie van de Tolhekbrug weet te realiseren."


Harjo van Amerongen,

Warmond.


Tienerdag XL in Ex Voto

Voorhout n Voor jongeren tussen de 10 en 14 jaar is op zaterdag 18 juli de Tienerdag XL in jongerencentrum Ex Voto (Jacoba van Beierenweg 118b).

Het jongerenwerk Welzijnskwartier organiseert deze dag met onder andere een nerfbattle, graffitiworkshop, fotowall en disco. Daarnaast kunnen jongeren meedoen met de promo-actie, waarmee ze een cadeaubon van 25 euro kunnen winnen. De tienerdag duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Deelname kost 5 euro per persoon te betalen bij aanvang van de activiteit. Inschrijven kan via johanbraaksma@welzijnskwartier.nl of stuur een app naar 06-36184030. Geef je naam, adres en telefoonnummer door. Voor jongeren ouder dan 14 jaar is een inloop. Meer informatie op www.ex-voto.nl.