Geen kermis in Voorhout

Voorhout n De Oranje Vereniging Voorhout stuurt een mededeling over de Najaarsfeesten in. De kermis gaat dit jaar niet door, net als de lampionnenoptocht, de wielerronde, hardloopwedstrijd en braderie.

"Voor de vergunningsplichtige evenementen dient bij de gemeente allerlei extra informatie over de handhaving van de coronaregels ingediend te worden. Deze extra regels gelden vooral voor activiteiten die veel bezoekers trekken en waarbij gepaste afstand houden tot elkaar een probleem kan gaan opleveren. Op basis van die regels kunnen er dit jaar helaas geen grote publieksactiviteiten worden georganiseerd," meldt de OVV. Enkele activiteiten gaan wel door. Meer daarover in het najaarsboekje, dat in de derde week van augustus op de deurmat valt.


Historische dorpswandeling

Warmond n Onder leiding van Anja Schrage is op zondag 2 augustus een historische dorpswandeling van anderhalf uur. De start is om 14.00 uur op het pleintje bij de Pomp, Dorpsstraat 38. Deelname is gratis. Vanwege corona en de grote populariteit is vooraf aanmelden noodzakelijk. Het aantal deelnemers is beperkt. Aanmelden via info@vvvwarmond.nl.