Kunstmarkt op laatste zondag

Warmond n Galerie Het Oude Raadhuis organiseert ook dit jaar weer de inspirerende kunstmarkt rond het Dorpsplein van Warmond. Op zondag 30 augustus van 11.00 tot 16.00 uur kunnen bezoekers terecht.

De jaarlijkse Kunstmarkt in Warmond is aan het eind van de zomervakantie. Nu voor de 17de keer. Natuurlijk zal de markt er anders uitzien. De kramen staan verder uit elkaar, er zijn ruime looppaden en een goed aangegeven looproute, zodat het mogelijk is om de anderhalve meter aan te houden. Bij alle kramen is desinfecterende gel beschikbaar. Verder wordt verzocht om niet te komen bij koorts of verkoudheidsklachten.


Regionale kunstenaars

Het aanbod is zoals gewoonlijk gevarieerd. Er is een aantal kunstenaars uit Warmond en Leiden, maar ook kunstenaars uit de regio. Met schilderijen in acryl en olieverf, aquarellen, keramiek, aardewerk, glaswerk, beelden, sieraden van zilver en edelstenen. Om te kijken, te kopen, (regionale) kunstenaars te ontmoeten en te genieten van de sfeer. Ook kunnen bezoekers nog een kijkje nemen in de galeries rondom het plein en genieten van het hopelijk mooie weer op het terras van het Kunstcafe´. Meer op www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl.


Filmavonden         in 't Onderdak

Sassenheim n Op donderdag 3 september start Theater t Onderdak het nieuwe seizoen met wekelijks een film te vertonen. De eerste film van het nieuwe seizoen is Knives Out.

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Van de complexe familie van Harlan tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de vroegtijdige dood van Harlan te achterhalen.


De film start om 20.15 uur. Verkoop van kaarten gaat alleen via www.hetonderdak.nl. Aan de zaal betalen is niet mogelijk. In verband met beperkt aantal plaatsen alléén reserveren als men zeker weet dat men komt. De prijs is 6 euro per filmvoorstelling. Dit seizoen wordt er geen film passe-partout aangeboden.


Nog geen voorstellingen

Door de richtlijnen van het RIVM is het financieel nog niet mogelijk de theatervoorstellingen door te laten gaan. Een tegenvaller voor de theaterliefhebbers en 't Onderdak.