Kampioenen zomerbridge bij Sassem Troef

Sassenheim n De speciale zomercompetitie die de bridgevereniging Sassem Troef heeft georganiseerd, bleek aan een grote behoefte te voldoen. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavonden werd op de thuiscomputer verwoed tegen andere verenigingsleden om de punten gestreden.

De dinsdagcompetitie werd gewonnen door zomerlid Herald Kleuver, terwijl verenigingsvoorzitter Aad Kaandorp de slemcompetitie wist te winnen. Op de woensdag toonden Ben en Corrie de Bruin zich de sterksten. Op donderdag maakten Marcel Lamboo en Dick van der Meer hun favorietenrol waar. De slemprijs ging naar Ferry van Huut en Ruud Schouten.


De zomerkampioenen kunnen hun prijzen in de vorm van cadeaubonnen, te besteden bij Sassenheimse ondernemers, tegemoet zien. Dat geld ook voor de nummers 10, 20, 30 enzovoort van de ranglijsten.

Nieuwe seizoen

Vanaf september start het nieuwe bridgeseizoen bij Sassem Troef. Er gaat weer aan tafel worden gebridged, maar vanwege corona ziet dat er wat anders uit dan normaal. Leden kunnen zich via www.sassemtroef.nl inschrijven voor de dinsdag- en de donderdagavonden en de woensdagmiddagen. Daarbij geldt per speelmoment een maximum aantal paren (20 à 24) dat mee kan spelen. Dat hangt samen met het door de vereniging opgestelde en door de gemeente Teylingen goedgekeurde coronaprotocol, waarin onder andere gewaarborgd wordt dat anderhalve meter afstand tot elkaar wordt gehouden. Het protocol is te vinden op de website van Sassem Troef. Tegelijkertijd blijft het vooralsnog mogelijk om op de verschillende speelmomenten via het programma Stepbridge op de thuiscomputer tegen andere verenigingsleden te spelen. Daarbij worden dezelfde spellen gespeeld als in de speelgelegenheid De Oude Tol, zodat de resultaten kunnen worden vergeleken.