Vóór het eind van het jaar zal naar verwachting helder zijn wat er rond het zilveren verenigings-jubileum georganiseerd zal kunnen worden. | Foto: pr.
Vóór het eind van het jaar zal naar verwachting helder zijn wat er rond het zilveren verenigings-jubileum georganiseerd zal kunnen worden. | Foto: pr. Foto: pr.

HKV loopt vooruit op jubileum

Voorhout n De Historische Kring Voorhout werd op 16 april 1998 opgericht. Over tweeënhalf jaar zal dus hopelijk het zilveren jubileum van de vereniging kunnen worden gevierd. Het spreekwoord zegt ‘regeren is vooruitzien’. Het bestuur van de HKV heeft daarom nu al de eerste stappen gezet voor een memorabele herdenking in de eerste helft van 2023. Bij de planning daarvan zal geen enkele groep inwoners vergeten worden. De hele bevolking van Voorhout, jong en oud, oprichters en leden van het eerste uur, lid en geen lid, bestuurder van HKV en van andere verenigingen. Er wordt nagedacht om allen in de viering te betrekken. De verschillende ideeën worden nu geïnventariseerd. Daarvoor kan iedereen gedachten of wensen inbrengen. Ook de lezer kan zijn of haar ideeën op info@hkv-voorhout.nl kwijt.