Mondkapjes op bij een bezoek aan de bibliotheek

Teylingen n Na het bekendmaken van de aangescherpte maatregelen, vorige week dinsdag, zijn ook in de bibliotheken de regels van kracht. Bezoekers wordt verzocht een mondkapje te dragen en er mogen maximaal één volwassene en één kind samen naar binnen.

Alle bezoekers van de Bibliotheek Bollenstreek ouder dan 13 jaar zijn sinds 15 oktober verplicht een mondkapje te dragen. Elke bezoeker ouder dan 12 jaar is verplicht een mandje te nemen. Per mandje maximaal één volwassene en één kind. De mandjes worden door medewerkers van de bibliotheek gereinigd. Bezoekers moeten hun handen bij binnenkomst ontsmetten met desinfectiegel en ook bij het gebruik van apparatuur. Ook gelden de algemene regels die op dit moment in de gehele samenleving gelden.


Daluren voor ouderen

Bij alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek zijn daluren voor senioren en mensen die kwetsbaar zijn vanwege hun gezondheid. In Sassenheimheim zijn de daluren op woensdag van 11.00 tot 13.00 uur, op donderdag van 17.00 tot 20.00 uur en en op vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur. In Warmond zijn de daluren op dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur en op woensdag van 12.00 tot 17.00 uur. In Voorhout is op dinsdag en zaterdag een daluur tussen 12.00 en 13.00 uur, en op vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur.


BezorgBieb

Leden van 70 jaar of ouder kunnen ook gebruik van maken van de Boeken BezorgBieb. Andere leden die volgens de RIVM-richtlijnen tot de risicogroep behoren, mogen ook gebruik maken van de Boeken BezorgBieb. Ga voor meer informatie naar https://www.bibliotheekbollenstreek.nl/service/bezorgbieb.html.