Ook deze pompoen zit in quarantaine. | Foto: pr.
Ook deze pompoen zit in quarantaine. | Foto: pr. Foto: pr.

Geslaagde Halloween met griezelige winnaars

Sassenheim n Op de avond van Halloween, op zaterdag 31 oktober, hebben Monique Geertsen van de Halloweenorganisatie van Park Rusthoff en het Straatcomité Sporthoflaan, bestaande uit Marcia Donker en Angela Struijs, de prijzen uitgedeeld aan de winnaars van de Halloween-wedstrijd.

De twee organisaties hadden de inwoners van Sassenheim gevraagd om mee te doen aan een Halloweenwedstrijd. Beide organisaties vonden het jammer dat er geen trick or treat is, en dat de Halloweenparty in het park is geannuleerd. Waarom dan niet Halloween vieren op een ander manier? De organisatie heeft daarom een wedstrijd uitgeschreven.


De wedstrijd bestond uit drie categorieën: de mooiste versierde tuin, de origineelste gesneden pompoen en voor kinderen, wie is het engst verkleed. Er waren heel wat deelnemers die hier gehoor aan gegeven hadden. En het was voor de organisatie niet makkelijk om te kiezen wie hadden gewonnen.


Winnaars

De mooiste versierde tuin: familie Giele van Rooyen, familie Cristoffels en familie de Bruijn.


Voor de origineelste gesneden pompoen: familie v/d Geest Westerman, Michelle Corsten en Marieke Faber.


Voor het engste verkleed kind: Aiden Prins, Noa Verhaar en Stefan de Bruijn.


En de organisatie heeft de andere kinderen die meegedaan hebben ook hun trick or treat beloning gebracht. Alle prijzen zijn gesponsord door de plaatselijke ondernemers.