Afbeelding
Foto:

TOP start ijsberenactie

Sassenheim n IJsbeer ICE, de vaste mascotte van korfbalvereniging TOP/LITTA, mist de gezelligheid en de reuring van de zaterdagen. Hij zit alleen op een lege tribune en mist alle anderen toeschouwers. Daarom helpt de club hem om de tribune vol te krijgen met al zijn vrienden en worden er ijsberen knuffels verkocht. De opbrengst gaat naar de club.

Voor 17,50 euro kan een ICE-knuffel worden gekocht. Daarmee wordt ICE geholpen met vriendjes op de tribune én wordt de club gesteund in deze vreemde tijd, waarin ze veel inkomsten mislopen. De knuffel is leuk als cadeau voor de feestdagen die eraan komen.


De ijsbeerknuffel is maar liefst 74 cm lang. En (belangrijk voor de ouders): hij kan als het nodig is op 40 graden in de fijne was en in de droogtrommel (max 60 graden), is CE-gecertificeerd en aanbevolen vanaf 12 maanden.


Een ijsbeer bestellen kan via www.kvtop.nl. Op zondag 29 november worden de ijsberen uitgedeeld.


Voor vragen, mail naar ijsbeer@kvtop.nl of bel naar Karin Heppener via 06-24260550.


Langeveld sluit raceseizoen af

Sassenheim n Het weekend met de meeste potentie op een top resultaat is niet ingelost tijdens het laatste raceweekend van het ADAC GT Masters op het circuit van Oschersleben. Gele en rode vlaggen gooiden voor Niels Langeveld roet in het eten, en een geplofte motor in de race liet het team ‘s nachts overuren draaien. De gifbeker ging helemaal leeg op zondag met ABS problemen in de kwalificatie en een crash in de tweede race.

In de kwalificatie op zaterdagochtend werd een geflatteerde 23ste plaats genoteerd. In de daaropvolgende race stuitte een geplofte motor de opmars van Langeveld. In de tweede kwalificatie had Langevelds maatje Maximilian Paul ook problemen. Het ABS systeem had schade opgelopen door de eerdere motorproblemen, waardoor het aanremmen in de bochten niet optimaal was. Het duo startte in de laatste race als 25ste, maar viel uit door een crash. Het seizoen zit er nu op in de ADAC. Langeveld hoopt volgend jaar opnieuw aan de start te staan. Lees het uitgebreide verslag op www.deteylinger.nl.