Afbeelding
Foto: pr.

'Parasite'

Sassenheim n Het Onderdak mag weer open en hervat de filmavonden. Op donderdag 26 november is de Oscarwinnende film 'Parasite' te zien.

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.


De film start om 20.15 uur. Aan de zaal betalen is niet mogelijk. In verband met beperkt aantal plaatsen alléén reserveren als men zeker weet dat men komt. De prijs is 6 euro per film voorstelling. Kaartverkoop via www.hetonderdak.nl. Dit seizoen wordt er geen film passe-partout aangeboden.


Wim Daniëls kookt over                 in Het Trefpunt

Warmond n Taalkundige Wim Daniëls houdt een theatercollege over koken op zaterdag 28 november in theater Het Trefpunt.

Daniëls, ook bekend van zijn droge televisieoptredens, doet voor maar liefst drie theatercolleges het theater in Warmond aan. Het thema is koken, want Nederland lijkt aan de kook te zijn. Zowel kookboeken als kookprogramma’s vinden gretig aftrek bij het publiek. Wim schotelt de toeschouwer daarom een maaltijd voor met als ingrediënten: letters, woorden en zinnen. In verrukkelijke bewoordingen laat hij zien hoe mooi de Nederlandse taal is. Een voorstelling vol amusante vondsten en woordspelletjes die zeker niet zwaar op de maag liggen en heus niet alleen voor fijnproevers zijn. Proef mee!


Voor de voorstelling van 16.00 uur zijn nog kaarten. Deze kosten 14,00 euro en kunnen alleen worden gekocht via www.theaterhettrefpunt.nl. Daar vindt de bezoeker ook de nieuwe huisregels voor theaterbezoek in coronatijd.