Mensen maken Teylingen: Carla Boneschansker

Teylingen n De actie ‘Mensen maken Teylingen: vrijwilligers in beeld’ is eind november van start gegaan. Met deze actie geeft Welzijn Teylingen aandacht aan al die enthousiaste vrijwilligers en de vele vormen van vrijwillige inzet die je in Teylingen kunt vinden. Welzijn Teylingen hoopt hiermee mensen te inspireren voor vrijwilligerswerk. Iets voor anderen betekenen kan zo veel moois brengen. Iedere week vertelt een andere vrijwilliger over zijn of haar inzet.

Deze week vertelt Carla Boneschansker haar verhaal. Carla is vrijwilliger bij Humanitas en helpt mensen die financieel in de knoop zitten met hun administratie. Zij helpt mensen overzicht te krijgen in hun financiën, geldproblemen aan te pakken en zorgt zo voor licht aan het einde van de tunnel. Benieuwd hoe Carla haar medemens helpt? Bekijk de video op het YouTube kanaal van Welzijn Teylingen, via omroep Bo of www.welzijnteylingen.nl.


Bo steunt crowdfunding de Schelft

Regio n Omroep Bo steunt de crowdfundingactie van de stichting support verenigingen de Schelft met twee acties. Iedereen kan voor 5 euro per nummer een verzoekplaat aanvragen die zaterdag 19 december wordt gedraaid. Dan zendt Bo van 8.00 tot 18.00 uur de top 111 uit. De top 10 meest aangevraagde platen zijn tussen 17.00 en 18.00 uur. Grote vraag is, eindigt de Noordwijkerhoutse wals op nummer 1? Een tweede actie draait om nieuwjaarswensen en goede voornemens. Voor 5 euro kan iedereen alleen of met het gezin voor de tv-camera een wens of voornemen uitspreken. Dit wordt opgenomen en op nieuwjaarsdag de gehele dag uitgezonden.

Voor een verzoekplaat mail naar top111@bollenstreekomroep.nl. Voor een nieuwjaarswens of goed voornemen voor de camera mail naar info@bollenstreekomroep.nl of kom vrijdagmiddag 18 december langs bij de Bo-cameramensen voor de Witte Kerk in Noordwijkerhout. Betalen kan via supportdeschelft.com.