175 besmettingen in één week

Teylingen n Het aantal besmettingen in Teylingen is vorige week opgelopen naar 175. Het is het hoogste aantal dat in het afgelopen jaar is vastgesteld.

Even leek er een dalende trend te zijn, de afgelopen drie weken bleef het aantal vastgestelde besmettingen onder de 100. Twee weken geleden werden nog 93 besmettingen vastgesteld. Met de 175 besmettingen van vorige week, was Teylingen de gemeente met het hoogst aantal besmettingen per 100.000 inwoners in Hollands Midden.


De stijgende cijfers in Teylingen staan gelijk aan die van de rest van het land. Om het aantal besmettingen omlaag te krijgen, kondigde de regering maandagavond een lockdown aan tot en met 19 januari. Sinds maandagavond 0.00 uur zijn alle niet-essentiele winkels gesloten. Bibliotheken en zwembaden moeten ook weer dicht.


Winter in beeld

Redactie n De redactie maakt graag ruimte vrij voor de mooiste actuele winter-/kerstfoto's. De invulling is u aan, als het maar in decembersferen is. Wilt u meedoen? Stuur dan uiterlijk zondag 20 december een of meerdere foto's (minimaal 500 kb) in naar redactie@deteylinger.nl. De redactie maakt een selectie, die wordt geplaatst in de krant van woensdag 23 december.