Beelden van explosie gezocht

Voorhout n De politie is op zoek naar inwoners die op maandag 25 januari rond 00.30 uur iets vreemds hebben gezien rond de Componistenlaan. Op dat tijdstip was er een explosie van waarschijnlijk vuurwerk. De explosie was zo hevig dat er een gat in het raam zat en een deel van het kozijn er volledig uitlag. De politie zoekt getuigen, mensen die iets hebben gezien, of die via hun camera of ringbel beelden hebben waar iets bruikbaars op staat. Zij kunnen bellen met 0900-8844, en worden gevraagd het registratienummer PL1500-2021024017 door te geven.


Grenzenloos actief

Regio n In 2018 is het Nationale Sportakkoord getekend met als belangrijk thema: Inclusief Sporten. Doel is dat iedere Nederlander een leven lang plezier kan beleven aan bewegen en sporten.

Om dit te bereiken hebben de gemeenten Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk en Teylingen de krachten gebundeld in het project Grenzeloos Actief Duin en Bollenstreek. Onderdeel van dit project is een onderzoek naar de beweeg- en sportbehoefte en belemmeringen onder mensen met een fysieke of zintuiglijke beperking of chronische aandoening. Team Sportservice Zuid-Holland heeft hiervoor een vragenlijst opgesteld. Meer weten? Vul dan de vragenlijst in op www.teamsportservice.nl.


Get up! Tijdens de lockdown

Regio n Aan alle ouders van kinderen van 2 tot 12 jaar biedt het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met Tischa Neve gratis een serie korte Webinars aan.

Daar gaan we weer.... wekenlang geen school, geen sport, geen leuke tripjes, geen gezellige afspraken met familie en vrienden. De kinderen thuis, vakantie, thuis-school en thuis-werk.. Jij moe, de kinderen moe, wekenlang bovenop elkaars lip. Hoe dan?!

In de webinarserie 'Get up! Tijdens de lockdown' geeft Tischa Neve handvatten en tips om het thuis ook tijdens de lockdown gezellig te houden en actief bezig te zijn met kinderen. Bij elk webinar krijg je zeven actieve, sportieve filmpjes en opdrachten van team Jonger Oranje voor het hele gezin om samen te bewegen. Bekijk de vier gratis webinars van 25 minuten via www.cjgcursus.nl.