Afbeelding
Foto:

Digitale open dag bij RLS

Sassenheim n De open dag van het Rijnlands Lyceum Sassenheim is zaterdag 6 februari online, van 10.00 tot 13.30 uur. De link komt op www.rijnlands.nl/groep8 te staan.

“We houden op 6 februari vier rondes”, zegt Bern Persoon, coördinator van de eerste klassen van het Rijnlands Lyceum Sassenheim. “Eerst drie rondes voor de leerlingen, de laatste ronde om 13.00 uur is voor de ouders. Na een korte introductie gaan zes brugklassers een stukje van de school laten zien en vragen beantwoorden. Zij kunnen als de beste vertellen hoe het is om hier op school te starten en hoe het hier is. De vragen zijn welkom via de chat of, als er nu al een vraag is, via mijn mail: b.persoon@rijnlandslyceum-rls.nl. De rondes zijn van 10.00 tot 10.30 uur, van 11.00 tot 11.30 uur en van 12.00 tot 12.30 uur. Iedere leerlingronde heeft een verassend eind, waar zelf ook aan mee te doen is, dus blijf tot het eind van de ronde online. We sluiten de online open dag af met het beantwoorden van vragen van ouders, van 13.00 tot 13.30 uur. Onze Ouderraad, zorgteam en coördinatoren zitten hiervoor klaar. Vragen zijn welkom via de chat, Insta en b.persoon@rijnlandslyceum-rls.nl. We hebben er veel zin in!."


Pitch Makelaars bestaat zeven jaar en viert feest met winactie

Zakelijk/Voorhout n Brian Issac is als commercieel zwaargewicht toegevoegd aan het team en dat zal bij Pitch zeker leiden tot meer beschikbare en betaalbare woningen op de krappe woningmarkt in de regio. Team Pitch koppelt partijen namelijk eerst voordat ze Funda inschakelen.

Pitch is daarom de partij die je kiest als je op zoek bent naar een makelaar met een ècht originele en persoonlijke aanpak. Ze doen het qua verkoop graag net even anders. Dat zit 'm in de aanpak, de presentatie en de gedrevenheid van het team. Pitch is er altijd, nog net geen 24/7, maar helpt je graag snel en professioneel, uiteraard ook buiten kantooruren.


Het team werkt op basis van eerlijkheid, openheid en respect voor elkaar. Mede daardoor zijn ze trots op wat ze doen en wie ze zijn. Hun klanten staan open voor een niet traditionele maar betrokken aanpak. Service is voor hen een vanzelfsprekendheid. Gewoon omdat dat normaal is!


E-bike actie

Omdat Pitch jarig is vieren ze hun jubileum met een unieke actie. Elke zevende opdrachtgever, die een woning via Pitch Makelaars aanbiedt, krijgt een zwarte Batavus Fonk E-Go Plus dames- of herenfiets ter waarde van 1899 euro cadeau. De eerste fietsen zijn al vergeven en ze gaan door tot 2022 aanbreekt.


Meer weten over Pitch of deze actie, bel ze, wanneer je ook maar wilt, voor een kennismaking via 0252-211 690 of mail ze via info@pitchmakelaars.nl.