Win een iPhone of snowboardles

Regio n Uitgeverij Verhagen, de uitgever van onder meer De Teylinger, is benieuwd waar de mooiste of creatiefste sneeuwpop in de Duin- en Bollenstreek staat.

De leukste inzendingen worden beloond met een iPhone of een ski- of snowboardles bij Skicentrum Sassenheim. Denk jij dat jouw sneeuwpop de allerleukste is? Maak er dan een foto van en stuur deze uiterlijk zondag 14 februari via de mail naar redactie@deteylinger.nl.Vermeld hierbij waar en wanneer de foto is gemaakt en de naam van de sneeuwpopmaker(s).


Nog geen keuze in uitbreiding STV

Sassenheim n In de raadscommissie Welzijn bleven maandag de meningen verdeeld over het maken van een principekeuze voor uitbreiding van het tennispark STV op het Langeveld. Er leefden nog wel wat vragen, mede omdat enkele stukken pas die maandag aan de leden werden toegezonden en een deel die nog niet had kunnen lezen. De vraag die door diverse fracties werd gesteld was hoe hard die afspraken nu wel zijn voor die extra velden. Eveneens werden bij de kosten en de onderbouwing vraagtekens geplaatst. Lees verder op pagina 15.