Als een echte ster gaan de nieuwe Foreholte-leden op de foto. | Foto: pr.
Als een echte ster gaan de nieuwe Foreholte-leden op de foto. | Foto: pr. Foto: pr.

Voetbal voor nieuwe leden

Voorhout n Foreholte heeft op zaterdag 13 februari haar nieuwe leden welkom geheten en blij verrast met een mooie Foreholte-voetbal.

Foreholte organiseerde een corona-veilig moment om de nieuwe leden in het zonnetje te zetten. Veel van de nieuwe spelers zijn tussen de 4 en 8 jaar oud. Maar ook bij de andere leeftijdsgroepen verwelkomen we elk jaar nieuwe jongens én meisjes, want Foreholte groeit nog steeds in het meidenvoetbal.


Leden van het Jeugdbestuur verwelkomden tussen 10.00 en 14.00 uur alle 80 nieuwe spelers, die individueel een welkomstwoord kregen en een mooi welkomstcadeau. Als een echte prof mocht de speler een Foreholte-voetbal van het standaard nemen en poseren voor het sponsorbord, zoals ze alleen kennen van de interviews na een voetbalwedstrijd op tv. Trots keerde hij of zij hierna met de bal als cadeau huiswaarts. Ook lid worden of meetrainen? Stuur een e-mail naar jeugd@foreholte.nl.


Hoe kan Teylingen een nog gezondere gemeente worden?

Teylingen n De gemeente nodigt inwoners uit om mee te praten over de nota volksgezondheid. Daarvoor organiseert de gemeente op donderdag 25 februari in samenwerking met The Pando Network een online bijeenkomst. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 20.45 uur.

Wethouder Arno van Kempen legt uit waarom hij voor deze aanpak heeft gekozen: “Een gezonde leefomgeving en leefstijl zijn voorwaarden voor een gezonde samenleving. Ik wil graag zelf van onze inwoners horen hoe zij hiernaar kijken. Wat vinden zij belangrijk als het over gezondheid gaat? Wat verstaan zij er precies onder? Welke rol zien zij voor de gemeente? Daar ben ik echt benieuwd naar.”


Concept nota

Wethouder Van Kempen geeft tijdens de digitale bijeenkomst een toelichting op de conceptversie van de nota volksgezondheid. Daarna kunnen de deelnemers meepraten en met ideeën komen. The Pando Network faciliteert en begeleidt de bijeenkomst.


Voor meer informatie, neem contact op via daan@thepandonetwork.nl.