Een van de winnaars met het decemberactie prijzenpakket. | Foto: pr.
Een van de winnaars met het decemberactie prijzenpakket. | Foto: pr. Foto: pr.

Winnaars van decemberactie verrast met prijzenpakketten

Sassenheim n Vanuit Business Platform Teylingen (BPT) afdeling Sassenheim werd in december de bekende loterij georganiseerd. Vorige week zijn de winnaars van de decemberactie bekend gemaakt.

Tijdens de decemberactie krijgen consumenten bij besteding van iedere 15 euro een lot. Na het verzamelen van vijf loten, kunnen deelnemers die in een envelop doen en, voorzien van de benodigde contactgegevens, inleveren bij diverse punten. Door de coronamaatregelen moest BPT decemberactie echter noodgedwongen aanpassen. De winkels moesten dicht, en dus kreeg ook de actie een andere vorm. Er zijn tien prijzenpakketten samengesteld, met daarin cadeaubonnen van lokale ondernemers, twee flessen wijn van Langeveld Wijnen en een bos bloemen van bloemenhandel De Vos. De notaris trok vorige week de kassabonnen van de winnaars. Meer informatie is te vinden op www.businessplatformteylingen.nl.


Jubilarissen bij de Oranje Vereniging Voorhout

Voorhout n Vrijwilligers, Rob Meijer en Arjan Jasperse hebben op maandag 15 februari uit handen van voorzitter Ton Wolvers een penning en een speldje mogen ontvangen van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen voor 25 jaar inzet bij de Oranje Vereniging Voorhout.

Rob Meijer heeft zich de afgelopen 25 jaar ingezet bij onder andere het uitdelen van de lampionnen, inschrijvingen en uitslagen bijhouden bij de Buikschuifbaan en Tobbetjesteken. Tijdens de jaarlijkse bingo bij de najaarsfeesten was Rob al die jaren aanwezig. Als er nieuwe donateurs zich kwamen opgeven zorgde Rob dat de donateurskaarten juist werden ingevuld. Tijdens de activiteiten op de Herenstraat stond Rob bij een oversteekplaats.


Arjan Jasperse zet zich al 25 jaar in voor de attributencommissie. Daar zorgde hij dat alle materialen en spellen op hun plek kwamen tijdens Koningsdag, en eerder Koninginnedag. Hij bracht spellen naar de scholen en materialen naar de feesttent en het podium. Hij is nog steeds de beheerder van het water tijdens het Buikschuiven en Tobbetjesteken. Na het eiergooien en -vangen zorgt Arjan dat de straat weer schoon is voor de andere activiteiten. Oranje Vereniging Voorhout bedankt hen voor hun 25 jaar inzet.

Rob Meijer werd door voorzitter Ton Wolvers (rechtsachter) verrast met oorkonde en penning. | Foto's: pr.
Arjan Jasperse.