HV Foreholte verkoopt stroopwafels

Voorhout n Handbalvereniging Foreholte gaat jaarlijks langs de deuren in Voorhout om stroopwafels te verkopen. Vanwege de huidige situatie vindt de sponsorcommissie het niet verantwoord dat dit jaar te doen. In samenwerking met supermarkt Plus van Dijk worden de stroopwafels sinds 1 maart aangeboden.


"Joop van Dijk die al een groot hart heeft voor de plaatselijke verenigingen vond het idee perfect passen in deze moeilijke tijd voor deur acties, " zegt Bert Pilaszek, "en zo hebben we verder de actie samen vorm gegeven. Vanaf maandag 1 maart kunnen de consumenten deze over heerlijke stroopwafels zelf kopen in de supermarkt aan de Herenstraat."


Webinar over samengestelde gezinnen

Regio n Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Leiden organiseert op dinsdag 9 maart van 19.30 tot 21.30 uur een gratis themabijeenkomst over samengestelde gezinnen voor ouders die met hun kinderen een samengesteld gezin vormen of gaan vormen.


Tijdens de Zoom-bijeenkomst krijg je van Margarita Bernal, stiefcoach/relatietherapeut bij Stiefgoed Leiden informatie over het vinden van je weg in de uitdagende en bijzondere situatie van een samengesteld gezin. Ze legt uit wat de fases van een samengesteld gezin zijn, je rol binnen het gezin, hoe je het beste om kan gaan met je stiefkinderen, met je ex-partners en hoe je elkaar als partners kan steunen. Deze bijeenkomst is voor stellen die binnenkort gaan samenwonen of inmiddels samenwonen, maar verbetering willen in de wijze waarop het gezin functioneert. Aanmelden kan viawww.cjgcursus.nl.


Noordelijke Randweg

Voorhout n Aannemer Heijmans is op maandag 1 maart gestart met de aanleg van de Noordelijke Randweg en het naastgelegen fietspad. Ook gaat de bouw van een brug over de Haarlemmertrekvaart, een nieuwe aansluiting op de provinciale weg N444, een fietstunnel onder de N444 en de inrichting van de naast de randweg gelegen ecologische verbindingszone van start. De onderdoorgang onder het spoor wordt in april opgeleverd.