Bloemenactie in plaats van corso

Hartverwarmend n Bloemencorso Bollenstreek rijdt dit voorjaar dan wel niet van Noordwijk naar Haarlem, het laat volop van zich horen. Om het corsohart kloppend te houden is eerder een pakket alternatieve corsoacties gepresenteerd. Op zondag 21 maart reikt de organisatie 75 bossen bloemen uit aan inwoners uit de hele streek, die daarvoor zijn aangemeld.

De actie Gezichten van het Bloemencorso Bollenstreek ging al direct van start en nu is het de beurt aan de Hartverwarmende bloemenactie als symbool van hoop en liefde. 'Wie verdient volgens jou een bloemetje?' wordt in deze actie centraal gesteld. Per corsogemeente worden dan op zondag 21 maart, de eerste lentedag, 75 bossen bloemen uitgedeeld. Aanmelden kan tot zaterdag 20 maart.


'Wie verdient volgens jou een bloemetje?'

Dus ken jij iemand in jouw gemeente die een bloemetje verdient? Vertel het de organisatie van het Bloemencorso Bollenstreek, via www.bloemencorso.info. Op de Hartverwarmende bloemenactie pagina kun je aangeven wie een bloemetje van het Bloemencorso Bollenstreek verdient en waarom. Uiteraard worden bij het afgeven van de bloemen strikt vastgehouden aan de coronaregels.


Per gemeente zijn er 75 bloemetjes te verdelen. De deelnemende gemeente zijn Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Heemstede en Haarlem.