Digitale informatiebijeenkomst over Nieuw Boekhorst

Voorhout n Nieuw Boekhorst is een geplande woningbouwlocatie van 40 hectare aan de rand van Voorhout. Gemeente Teylingen en zes marktpartijen werken aan de planvorming. Het afgelopen driekwart jaar zijn verschillende stappen gezet in het zogenaamde ‘ruimtelijk raamwerk’ van de nieuwe wijk. Op woensdag 31 maart om 19.30 uur is de volgende (digitale) informatiebijeenkomst.

Op verschillende momenten is contact geweest met de omgeving over Nieuw Boekhorst: een webinar in juli 2020, digitale meedenktafels in oktober 2020, verschillende gesprekken met stakeholders en beeldvormende sessies met de gemeenteraad. De informatie uit deze momenten zijn belangrijke input geweest voor het ruimtelijk raamwerk. Dit raamwerk laat zien wat op hoofdlijnen de structuur van Nieuw Boekhorst wordt. Op woensdag 31 maart om 19.30 uur is de volgende (digitale) informatiebijeenkomst over Nieuw Boekhorst. Tijdens deze bijeenkomst presenteert stedenbouwkundig bureau Echo Urban Design het huidige ruimtelijk raamwerk. Er wordt toegelicht welke stappen de afgelopen periode zijn genomen en op welke manier input vanuit de omgeving een plek heeft gekregen. De partijen zijn benieuwd naar reacties en vragen van geïnteresseerden. Om alle vragen goed te beantwoorden, sluiten de projectleider van de gemeente en een afgevaardigde van de marktpartijen aan in een vragenpanel.

De digitale informatiebijeenkomst is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkeling van Nieuw Boekhorst, zowel omwonenden als potentiële toekomstige bewoners. Aanmelden via www.nieuwboekhorst.nl.