Afbeelding
Foto: pr.

Leer beter slapen met Marente

Regio n Voor veel mensen is een goede nachtrust niet vanzelfsprekend. Lekker doorslapen en uitgerust wakker worden, is voor velen een utopie. Met behulp van de online bijeenkomst ‘Beter Slapen’ is lekker slapen ook zonder slaapmiddelen mogelijk. Marente organiseert deze online bijeenkomst op dinsdag 13 april van 19.30 tot 21.30 uur.

Deelnemers ontvangen informatie over het ontstaan van en het omgaan met slaapproblemen. Iedereen krijgt daarnaast informatie over de werking van slaapmiddelen en leert hoe storende gedachten die de slaap beïnvloeden, losgelaten kunnen worden. Verder is er ruim de tijd om vragen te stellen en ervaringen te delen.


Het webinar is bedoeld voor mensen met inslaap- en/of doorslaapproblemen en voor mensen die meer informatie willen over slaapproblemen, zodat zij mensen in hun omgeving kunnen helpen. Het webinar is op dinsdag 13 april van 19.30 tot 21.30 uur, na aanmelding ontvangen deelnemers van Marente een link om te kunnen inloggen en deel te nemen aan de avond.


Leden van Marente betalen voor deze bijeenkomst 7,50 euro. Niet leden betalen 15 euro. Diverse zorgverzekeraars vergoeden deze bijeenkomst. Aanmelden graag uiterlijk 6 april. Meer informatie bij Marente: 071-409 33 33 of mail naar: ledenservice@marente.nl of op de site: www.marente.nl/cursussen.


Paas-etalage bij de Paraplu

Voorhout n De etalage van de Paraplu, een winkel met een missie, is ingericht met een paas-tafereel.

Medewerkers hebben in de etalage ingericht, een stil leven dat verwijst naar het lijden en sterven van Jezus én naar zijn opstanding, de overwinning op de dood. Er is ook een foto in verwerkt van de Passion, de jaarlijkse stille tocht van velen met het kruis; een moderne versie van het Paasevangelie.


"Het is ons verlangen dat de Paraplu een ontmoetingsplek is waar de liefde van Christus in praktijk wordt gebracht, die mensen raakt en tot nadenken aanzet. Nu de winkel gesloten is, is de veelbekeken etalage de manier om onze missie te communiceren," schrijft het bestuur.


De Paraplu is een initiatief van de drie lokale kerken, de Rooms Katholieke Bartholomeus parochie, de Protestantse Kerk Voorhout en Baptistengemeente Kaleb.