Schrijfster Lale Gül (23) wordt bedreigd na het uitkomen van haar eerste boek. Vandaar dat signeersessies niet vooraf worden aangekondigd. | Foto: pr.
Schrijfster Lale Gül (23) wordt bedreigd na het uitkomen van haar eerste boek. Vandaar dat signeersessies niet vooraf worden aangekondigd. | Foto: pr. Foto: pr.

Fit met Business Platform Teylingen

Teylingen n Ondernemersvereniging Business Platform Teylingen (BPT) stippelt voor haar leden een wandelroute uit in Sassenheim, Voorhout en Warmond. Tot en met 30 april is de route beschikbaar. Op deze manier wil BPT bijdragen aan de fitheid van haar leden en blijven verbinden.

BPT kan sinds corona geen fysieke events organiseren, een belangrijk aspect van het lidmaatschap. Voor de verbinding organiseert de activiteitencommissie met enige regelmaat activiteiten. Wandelen is goed voor je hersenen, je lichaam en geest. Dat weet de Hersenstichting maar al te goed en lanceerde daarom de app Ommetje. BPT combineert wandelen en puzzelen in haar wandelroute. Aan de hand van een kaart gaan de leden op stap in hun dorp, met de app Ommetje aan. Onderweg zijn letters te vinden die aan het einde van de route de oplossing zijn van een puzzel. Wie het snelste de antwoorden inlevert en wandelt met de app Ommetje, wint een prijs die lokaal te besteden is.


Schrijfster Lale Gül signeert

Sassenheim n Lale Gül was op zaterdag 10 april te gast bij boekhandel Wagner om haar boek 'Ik ga leven' te signeren. Het bezoek was vooraf niet bekend gemaakt, omdat de schrijfster sinds de publicatie wordt bedreigd.

Onder strikte voorwaarden kwam Lale haar boek ‘Ik ga leven' signeren. Vooraf mocht de boekhandel een aankondiging doen dat de bedreigde Gül een bezoek kwam brengen, wanneer dat was werd niet bekend gemaakt. Velen maakte gebruik van dit unieke moment een gepersonaliseerd exemplaar te kunnen krijgen. Boekhandel Wagner heeft nog een aantal exemplaren extra laten signeren door Gül. Tevens is er een kort filmpje van haar bezoek te zien op de sociale media van de boekhandel.