Leerlingen krijgen een speciale drumworkshop vanwege het 35-jarig jubileum van hun school. | Foto: pr.
Leerlingen krijgen een speciale drumworkshop vanwege het 35-jarig jubileum van hun school. | Foto: pr. Foto: pr.

Opaclub doneert 500 euro aan kinderopvang

Sassenheim n Een afvaardiging van de opa/senioren-afdeling van de Oegstgeester Golf Club, bestaande uit de heren Felner en Brandhorst, heeft in het kader van hun Goede-Doelen-Actie een cheque van 500 euro overhandigd aan mevrouw Toele van de kinderopvang 'Bij de Boerderij' in Sassenheim.

Mevrouw Toele is de initiator van deze gespecialiseerde kinderopvang waar kinderen met en kinderen zonder extra zorgbehoefte liefdevol worden opgevangen. De basisfilosofie is daarbij dat het voor kinderen met een ziekte of handicap goed is om op te groeien bij kinderen die geen extra zorg behoeven en dat het voor gezonde kinderen goed is om te leren dat zieke en gehandicapte kinderen normaal bij het leven behoren. Met de gift van de Opaclub kan nieuw, aangepast speelgoed gekocht worden.


De Overplaats viert feest

Sassenheim n Ondanks de geldende beperking heeft basisschool De Overplaats uit weten te pakken met leuke workshops voor alle groepen.

Er werd gedanst, er werden toneelstukken gemaakt, er waren muzikale en creatieve lessen en extra speciaal was het drummen op grote plastic ballen. Tussendoor was er tijd voor een ijsje van De IJsmeulen en iedereen kon buiten bij de frietkar een lekker frietje halen.

Alle leerlingen en leerkrachten kregen aan het einde van de dag een vrolijke waterfles met het logo van 35 jaar Overplaats erop.