Na ruim vier maanden kunnen de muzikanten van Adest Musica weer repeteren. Nog wel buiten en op anderhalve meter afstand, maar wel samen. | Foto: pr.
Na ruim vier maanden kunnen de muzikanten van Adest Musica weer repeteren. Nog wel buiten en op anderhalve meter afstand, maar wel samen. | Foto: pr. Foto: pr.

Repeteren in de parkeergarage

Sassenheim n Leden van de leden van de Drum- en Showband van Adest Musica kunnen een bijzondere repetitie aan hun palmares toevoegen. Op vrijdagavond 23 april mocht, in overleg met de gemeente, worden gerepeteerd in een overdekte parkeergarage. Dit idee kwam vanuit de band aangezien sportscholen ook in overdekte parkeergarages lesgeven.

Sinds 10 december waren de muzikanten niet meer bij elkaar geweest, laat bandmanager Ruud Hermans weten. "Ondanks het feit dat we niet helemaal compleet waren hadden we er heel veel zin in." Rob Balfoort, die de muzikale leiding heeft, liet de muzikanten als eerste het inspeelnummer "Words” ten gehore brengen. Iedereen speelde vol overgave en van de repetitiestilte was niets te merken. Na 90 minuten te hebben gerepeteerd gingen de muzikanten voldaan naar huis, al zou het wel heel fijn zijn als over een tijdje iedereen weer kan napraten aan de Adest bar in 't Onderdak.